Kerst in Oberstdorf 2011/2012
Femma en Aloys - van 23 december t/m 7 januari 2012


Terug!

Waar we waren

2011

Vrijdag 23 dec
Zondag 25 dec

Dinsdag 27 dec
Donderdag 29 dec
Zaterdag 31 dec

Maandag 2 jan
Woensdag 4 jan
Vrijdag 6 jan

Radio
Dinsdag 27 december

Vandaag een dagje met weinig te melden. Gewoon vakantie. En inkopen doen, natuurlijk. De winkels zijn weer open. Weinig foto's gemaakt, behalve een paar dan, bij de V-Markt. Die hebben een handige parkeergarage, onafhankelijk van het weer sta je schoon en droog onder de supermarkt!

Verder zijn we nog in Sonthofen wezen winkelen. En ik heb dus eindelijk een ski-helm op de kop kunnen tikken die mij past! Meteen maar een nieuwe, goede (en dure) skibril erbij, ben ik weer helemaal klaar.
Een geocache geprobeerd onderweg, maar niet kunnen vinden. En bij de V-Markt verkopen ze weer kruiden per kilo, zie de foto. Dus als ik nog wat voor iemand moet meenemen...
Lekker thuis eten, rustig avondje. Morgen weer skiën. Groeten!

Woensdag 28 december

Het gaat een beetje om-en-om, maar vandaag gaan we weer skiën! Prachtig weer, volop zon maar wel druk op de pistes. Na een paar 'rondjes' Parsenn zijn we daarom ook maar weer eens de Hubertus afgegaan. Een wat steilere, en op het moment ook wel harde piste. Dus niet lichtrood, maar gewoon rood! (Foto)

Behalve de Parsenn en Hubertus zijn we ook nog doorgeskied naar Hirschegg, en dan met de 4-zits kabelbaan naar de Heubergmulde-piste. Dan kom je een stuk hoger uit, en als je dat doet vlak voor je piste-kaart afloopt heb je daarna nog mooi de tijd om op je gemak weer terug te skiën naar het dal, waar de auto geparkeerd staat.

Om 16.15 uur zijn we weer beneden, en staat er een file van hier tot Sonthofen (20km verder). Dat krijg je, met zo'n mooie dag in een week dat bijna iedereen nog vrij heeft! We besluiten daarom eerst maar te gaan eten bij Seppi, dan is die file straks wel opgelost.

Om 17.30 uur vertrekken we richting Oberstdorf, en helaas... reeds na 6 minuten staan we in de file. Wij doen er 40 minuten over, die pakweg 8km naar 'huis', vele anderen in de file moeten echter nog een stuk verder!

's Avonds lekker op de bank voor de TV!

Lees verder op de volgende dagen...
 



© 1999 - 2012 Femma & Aloys