Kerst in Oberstdorf 2006/2007
Femma en Aloys - van 22 december t/m 6 januari 2007



Terug!

2006
Vrijdag 22 dec
Zondag 24 dec

Maandag 25 dec
Woensdag 27 dec
Vrijdag 29 dec
Zondag 31 dec

Dinsdag 2 jan
Woensdag 3 jan
Donderdag 4 jan

Extra's

Filmpjes

Zondag 31 december

Het is nu 10.00 uur, ik heb de voorgaande dagen bijgewerkt en Femma is net wakker.
Van de familie nog niets gehoord, ik schenk mijzelf nog een kop koffie in!

Geertje en Femma, met Stephan en Daniëlle, zijn nog een dagje gaan skiën op de Söllereck. Dat viel dus tegen: stevige dooi, op verschillende plaatsen komt het gras er nu echt door. De grote piste, maar ook de kleinere Wanneköpfle, loopt op zijn eind. Het wordt nu té warm en er valt maar geen sneeuw.
Op de foto rechts is te zien dat het nu erg rustig is op de piste, én dat het gras er al aardig door komt...

Eef, met pijn in de rug, is vandaag nog nét niet aan een dagje skiën toe. Daarom zijn wij samen, in Eef's BMW, wat pistes in de omgeving gaan bekijken. Hörnerbahn, Bad Hindelang, Oberjoch etc. We reden nog een stukje door Oostenrijk en kwamen uiteindelijk op een terrasje in Nesselwang terecht. Rond 17.30 uur waren ook wij weer thuis.
Op de foto Stephan met zijn snowboard op de groen/witte Söllereck.

's Avonds gezellig met zijn allen het oudejaar uitgezwaaid. Vuurwerk gekeken vanaf het balkon, de Duitsers zijn gek op siervuurwerk en vuurpijlen!

Maandag 1 januari

We wensen iedereen een gezond en
een zeer voorspoedig 2007!
Zie ook onze gesproken nieuwjaarswens, door Eef.

Vandaag de hele dag 'thuis' gebleven. Eerst heerlijk uitgeslapen, daarna lekker ontbeten.
Een beetje gelezen, lang in bad gelegen (en in slaap gevallen...) en uitgebreid mijn video zitten te monteren op de laptop. Leuk werk, maar tjonge jonge, wat kost dat een tijd! Voor 5 minuten video ben je zo een uur bezig...

Eef, Geertje en de kinderen hebben een deel van de dag zitten te kaarten, om de keukentafel. Vooral Daniëlle, die het vaakst won, kon er geen genoeg van krijgen!

Moeder belde ons via internet, met Skype. Hebben we mooi een tijdje (grastis!) mee zitten kletsen. Ook Herman en Eugeni waren online, met Skype.
Femma maakte nog een foto van mij, zie hiernaast, maar Aloys-achter-de-laptop is ondertussen geen 'nieuw' beeld meer ;-)

Zelf heb ik ook nog even het cameraatje ter hand genomen. Er is nu zo weinig sneeuw meer, ik heb er snel even een foto van gemaakt uit het keukenraam.

Het is inmiddels een stuk kouder geworden, buiten vriest het (23.30 uur). Vannacht moet het al gaan sneeuwen, dus ik hoop morgen een mooie witte foto te kunnen laten zien!

Lees verder op de volgende dagen...  


© 2002 - 2007: Femma & Aloys