Wintervakantie 2004/2005
Femma en Aloys - van 23 dec. t/m 8 jan. 2005Terug!

2004
Vrijdag 24 dec
Zondag 26 dec
Dinsdag 28 dec
Vrijdag 31 dec
Maandag 3 jan
Donderdag 6 jan


De heenreis - donderdag 23 dec.

We hadden gisteren een vlotte heenreis. We vertrokken om 07.30 uur uit Kampen. Veel motregen onderweg, maar weinig files. Om 11.15 uur even getankt en een kop koffie gedronken, toen hadden we er al 410 km. opzitten.

Gaandeweg werd het weer beter en brak zelfs de zon even door. In de wat hogere middelgebergten was de wereld nog wit, ondanks de regen.
Om 15.45 uur, na 800 km. in 8 uur en 15 minuten, kwamen we bij het appartement aan.

Nadat we de bagage naar boven hadden gesjouwd bleef er nog mooi tijd over om wat boodschapjes te doen voor het avondeten en de kerstdagen. Hieronder Femma in de keuken.

Vrijdag 24 december 2004

Vandaag eerst even een boel extra boodschappen gedaan voor de kerstdagen. Daarna nog even met de auto erop uit, kijken bij de pistes.
Alles is wit en alle ski-pistes zijn in bedrijf!
Zelfs de kelner in zijn lederhose was er nog, een vertrouwd gevoel ;-)

Dus nu is het tijd om de laptop aan de telefoon te hangen en onze eerste belevenissen op het internet te zetten.
Met een lekker glaasje wijn, Femma rommelt in de keuken voor het avondeten.

De plannen
Morgen eerste kerstdag.
Als het een beetje goed weer is gaan we met de bus (openbaar vervoer) naar de Sollereck-pistes. Van daaruit lopend door het bos terug naar beneden, naar Oberstdorf in het dal. Bijna een traditie geworden, de afgelopen jaren. En een prachtige wandeling!

Overmorgen, tweede kerstdag, gaan we skiŽn. Zoals het er nu uitziet wordt het dan kouder en valt er verse sneeuw. Een mooi moment om de skies onder te binden.
En we gaan natuurlijk plaatgrillen! We hebben onder meer een flinke portie vlees ingeslagen, genoeg voor 2 dagen! U hoort nog van ons...

Lees verder op de volgende dagen...

 


© 2004 - Femma & Aloys