Kerst in Oberstdorf 2010/2011
Femma en Aloys - van 17 december t/m 1 januari 2011


Terug!

Waar we waren

2010
Vrijdag 17 dec
Zondag 19 dec

Dinsdag 21 dec
Donderdag 23 dec
Zaterdag 25 dec

Maandag 27 dec
Woensdag 29 dec
Vrijdag 31 dec

Radio
Vrijdag 31 december

Vanochtend na het ontbijt maar vast begonnen met dingen afbreken en inpakken: deel van de kerstversiering, de radioapparatuur, de antenne op het balkon. Een deel van de door mij aangelegde verlengsnoeren etc.

Buiten is het wit, koud en mistig. Zwaar bewolkt, zogezegd. Onderweg naar de auto kom ik Jakob tegen, de heer des huizes. Ik schat 'm tegen de 70, en hij gaat nog iedere dag skiën!
Jakob vertelde dat buiten het dal, wat hoger, helemaal geen mist of bewolking is. Integendeel: zon en een strakblauwe lucht!

Dus: op tijd de deur uit.
Eerst naar de supermarkt, we moeten nog een paar dingen hebben. Bij de V-Markt parkeren we de bus in de kelder en doen nog een bult boodschappen.
Zoals gewoonlijk, aan het eind van de vakantie, gaat er ook weer een flinke hoeveelheid flessen wijn mee naar huis. Niet alleen voor onszelf, we hebben ook nog een jarige buurman bij thuiskomst, zondag!

Dan door naar het KleinWalsertal, Oostenrijk. En écht, het is er prachtig weer! Een foto en een paar filmpjes.

En nog eentje, om het af te leren!

Oudejaarsavond, gezellig thuis. Paul McCartney is op Sat-3, gevolgd om 22.15 uur door Phil Collins. We vermaken ons wel! We zitten beiden achter onze laptops, met de TV als achtergrond!

Zaterdag 1 januari

We zijn vandaag tegen 8 uur opgestaan. Even ontbijten, de laatste dingen inpakken en de boel in de auto brengen. We nemen afscheid van de familie Hindelang, en rond 10 uur vertrekken we uit Oberstdorf.

Nou was het de bedoeling onderweg richting Mannheim een tiental geocaches te zoeken, en om in Mannheim nog éénmaal te overnachten. Echter, het is schoon en rustig op de weg, goed weer, geen files, en spontaan besluiten we om door te rijden naar huis.
Het hotel bellen we af, dat kan nog tot 18.00 uur, en na 8 uur rijden met een paar pauzes onderweg parkeren we de auto om 18.15 uur thuis voor de deur.

Lees verder... volgend jaar?
 



© 1999 - 2010 Femma & Aloys