Kerst in Oberstdorf 2010/2011
Femma en Aloys - van 17 december t/m 1 januari 2011


Terug!

Waar we waren

2010
Vrijdag 17 dec
Zondag 19 dec

Dinsdag 21 dec
Donderdag 23 dec
Zaterdag 25 dec

Maandag 27 dec
Woensdag 29 dec
Vrijdag 31 dec

Radio
Woensdag 29 december

Tegen de middag zijn we naar de piste gegaan, waar we hebben geskied tot na vieren. Redelijk weer, overwegend bewolkt met een temperatuur van iets boven nul. Tussendoor een keer pauze, even een lekkere hete kop goulashsoep naar binnen gewerkt!
Vandaag geen foto's gemaakt.

Daarna naar de supermarkt in Oberstdorf, inkopen doen voor het avondeten, spaghetti. Na het eten maar eens in onze voorraad van huis meegenomen DVD'tjes gedoken, de meesten hebben we zelf opgenomen. Twee afleveringen van Silent Witness bekeken, daarna nog even achter onze laptopjes, en wat lezen.

Donderdag 30 december

Tijd voor een laatste rustdag! Dat wil zeggen: vandaag niet skiën. Femma wil graag een paar uurtjes winkelen in Oberstdorf, ik heb nog wel wat te doen achter de laptop. Bijvoorbeeld deze pagina's bijwerken.

Vanochtend iets bijzonders gezien! Er kwam een soort bulldozer en een vrachtauto hier door de straat, om sneeuw (op) te ruimen! Gauw de kleine camera gepakt, en vanuit het badkamerraam heb ik het gefilmd! Heel bijzonder, het doet denken aan het binnenhalen van het gras of hooi door de boeren...

Lees verder op de volgende dagen...
 



© 1999 - 2010 Femma & Aloys