Kerst in Oberstdorf 2009/2010
Femma en Aloys - van 17 december t/m 2 januari 2010


Terug!

Waar we waren

2009
Donderdag 17 dec
Vrijdag 18 dec
Zaterdag 19 dec

Maandag 21 dec
Woensdag 23 dec
Vrijdag 25 dec
Zondag 27 dec

Dinsdag 29 dec
Donderdag 31 dec
Zaterdag 2 jan
De heenreis - donderdag 17 december

We zijn weer op donderdagavond vertrokken, om 18.45 uur.
Zo missen we de vrijdagochtendspits in Nederland Ún in het Ruhrgebied.
Thuis lag er inmiddels zo'n 20cm sneeuw (foto), de buurvrouw zei bij ons vertrek "je bent niet wijs!" en bij het tankstation vroeg men of we wel dekens bij ons hadden...

Net als vorig jaar (en twee jaar geleden) hebben we een overnachting geboekt in Mannheim, zo'n 460km vanaf Kampen, in een voordelig Formule 1 hotel.
Omdat er na half elf 's avonds geen receptie meer is, kun je via de computer met je creditcard inchecken (foto). Daarna krijg je een strookje met je kamernummer en een code waarmee je de deur(en) kunt openen.

Op de snelweg bij de kruising Hattemerbroek wat sneeuw, maar dat werd op de Veluwe al snel minder. Gaandeweg werd het asfalt schoon en droog, en eenmaal over de grens was er van sneeuw helemaal geen sprake meer!
Heel anders dan thuis dus, waarvan hiernaast nog een sfeerplaatje.

Zonder verkeersproblemen arriveren we rond 23.15 uur bij het hotel. De foto hieronder is van vorig jaar, maar alles ziet er nog precies zo uit.

Op de Google-kaart hieronder de te rijden route. Het hotel in Mannheim is B, het appartement in Oberstdorf is C. Je kunt op deze kaart inzoomen!


Grotere kaart weergeven

Lees verder op de volgende dagen...
 


© 1999 - 2010 Femma & Aloys