Wintervakantie 2002/2003
Femma en Aloys - van 20 dec. t/m 4 jan. 2003



Terug!

2002
Vrijdag 20 dec
Zaterdag 21 dec
Zondag 22 dec

Maandag 23 dec
Dinsdag 24 dec
Woensdag 25 dec
Donderdag 26 dec
Vrijdag 27 dec
Zaterdag 28 dec
Zondag 29 dec

Maandag 30 dec
Dinsdag 31 dec
Woensdag 01 jan
Donderdag 02 jan
Vrijdag 03 jan
Zaterdag 04 jan

Dinsdag 24 december

Dit wordt ondertussen een beetje een saai verslag... We hebben lekker uitgeslapen, wat omgerommeld, laat ontbeten en zijn tegen het eind van de ochtend kerstinkopen gaan doen.
Het is een bewolkte dag, maar wel droog en iets kouder.

Voor de boodschappen wilde ik de bus uit de garage rijden, maar volgens Femma konden we het wel lopen. De nieuwe, grote Neukauf-supermarkt aan de andere kant van het station bleek amper 5 minuten lopen.

Voor Eef en Geertje: op de foto het bekende "Jeneverhuisje" (links), bij de gele pijl is nog net ons balkon te zien. Het tweede huis voorbij het jeneverhuisje.

Nadat we de boodschappen teruggebracht hebben gaan we even het centrum in. Eerst naar een juwelier, Femma heeft leuke oorstekers en hangers gezien. In ieder geval zag ze er enkele die nog in haar omvangrijke verzameling ontbraken!

We lopen via de "Marktplatz" bij de kerk. Hier bevindt zich de webcam waar we thuis vaak naar kijken. Om te zien of er al sneeuw ligt...

Op de foto hiernaast zie je het eens van de andere kant: de webcam!

We zijn dus, na het aanschaffen van de oorstekers en -hangers, op zoek naar een koffie-gelegenheid. We besluiten via het Nebelhorn-dalstation (foto rechts) naar het Sportcafé te lopen: daar hebben ze een internet-computer. Kan ik eens een blik werpen op de post van de Campersite.

Helaas is men het Sportcafé aan het verbouwen. Zaterdag a.s. gaat het pas weer open.
We lopen de Nebelhornstrasse weer in, en voor we het in de gaten hebben zijn we weer bij ons appartement! Dat wordt dus thuis koffie...

We gaan straks, aan het eind van de middag, gourmetten. Daarvoor hebben we het nodige in huis gehaald. Om 20.15 uur is er een leuke film op BR (Bayerische Rundfunk) en daarna, als we nog puf hebben, gaan we even op de Marktplatz kijken naar het kersliederen zingen door het Oberstdorfer zangkoor...


Lees verder op de volgende dag...


© 2003 - Femma & Aloys