Kerst in Oberstdorf 1999/2000
Femma en Aloys - van 23 december t/m 8 januari 2000


Terug!


1999
Onze eerste wintersportvakantie!
Donderdag 23 december 1999, aan het eind van de middag, vertrokken we voor het eerst met de camper naar de sneeuw. Op aandringen van en samen met Femma's broer Eef en schoonzus Geertje en de kinderen, die het jaar daarvoor voor het eerst met hun camper waren geweest. Bij toeval kwamen ze toen in Oberstdorf terecht, een aardig stadje in het uiterste zuiden van Duitsland.

Die donderdagavond reden we tot Worms, aan de Rijn, waar we in een keurig villawijkje hebben overnacht. De volgende morgen bleek het te hebben gesneeuwd, dan kom je al in de stemming!
In de loop van de vrijdagmiddag kwamen we aan op de camperplaats in Oberstdorf, waar het al lekker druk was. Een geasfalteerde camper-camping, tegen het centrum aan, met plaats voor zo'n 250 campers!

Deze vakantie hebben we (min of meer) leren skiŽn. In ieder geval hebben we les gehad en veel geoefend, vaak gevallen en weer opgestaan. Is dat overigens niet de manier waarop je alles leert, met vallen en opstaan?

In 1999 stond de digital fotografie nog wat in de kinderschoenen. De foto's zijn gemaakt met een Sony Mavica met diskettes erin om de kleine foto's op te slaan. Na thuiskomst heb ik een paar grote collages gemaakt, je kunt alle foto's groter zien door erop te klikken.

 © 2002 - 2008: Femma & Aloys