Foto's Femma en Aloys

Zomervakantie 2009: 4 weken Engeland/Wales/Schotland
Van zaterdag 28 juni t/m zondag 10 augustus maken we een trektocht door Engeland, Wales en Schotland. Daarbij gebruiken we een weblog als dagboek.
Bezoek ook ons weblog.

Zomervakantie 2008: 6 weken Zweden/Noorwegen
Van zaterdag 28 juni t/m zondag 10 augustus maken we een trektocht door Zweden en Noorwegen (Lofoten). Daarbij gebruiken we een weblog als dagboek. Bezoek ook ons weblog.

Zomervakantie 2007: 4 weken Zweden/Noorwegen
Van zaterdag 7 juli t/m zaterdag 4 augustus maakten we een trektocht door Zweden (poolcirkel, Kiruna) en Noorwegen (Lofoten). Daarbij gebruikten we een weblog als dagboek. Bezoek ook ons weblog.

Camperforum Kanoweekend 8-10 juni 2007
Een weekendje kanoŽn op de Lesse in de Belgische Ardennen. Met 27 campers, 62 personen. Georganiseerd vanuit camperforum.nl.

Foto's Almere College

Almere College 2007: Afsluiting 2e klassen
Dinsdag 26 juni zouden 2G, 2H, 2K en 2L op survival in het Roggebotse Bos. Vanwege het bar slechte weer hebben we het programma op school gedaan. In vergader- en gymzalen, lokalen en atrium werd het een gezellige boel. En na afloop met ruim 100 leerlingen uit eten bij de chinees!

Almere College: Grote Avond 2007 (20 april)
Een selectie van 59 foto's die ik zelf wel aardig vond. De meesten gemaakt bij bestaand licht, zonder flits. De podiumverlichting was helaas nogal geel, ůf rood.

Almere College: foto's op het werk (april 2007)
Een paar foto's gemaakt met mijn nieuwe Canon Eos 30D tijdens een "Jump Style Event" op school.


www.femma.nl   |   Fotoalbum van Femma en Aloys de Vries   |   www.aloys.nl